Juletræer

Salg af juletræer og pyntegrønt

Vi sælger Nordmannsgran juletræer samt pyntegrønt af Nobilis og Nordmannsgran den sidste weekend i november, alle weekends i december frem til jul og også den 18. - 23. december. Alle dage kl. 10 - 16.

Der er mulighed for selv at fælde træet, eller man kan vælge et, der allerede er fældet.

Prisen er 135 kr. pr. meter for træer op til 3 meters højde - for højere træer aftales prisen individuelt.

Pyntegrønt koster 30 kr. for et stort bundt.

Vi sælger også juletræsfødder til mindre træer (max højde ca. 180 cm). 

Du kan betale kontant samt med MobilePay.

Juletræer dyrket med minimal anvendelse af kemi

 

Vore juletræer dyrkes efter Global G.A.P. standarden. Det er en frivillig certificeringsstandard, der er lavet for at sikre forbrugere bedre dokumentation og sporbarhed i landbrugsproduktionen. G.A.P. er en forkortelse for Good Agricultural Practice (Godt landmandsskab). Det betyder, at juletræerne er produceret med mindst mulig anvendelse af sprøjtemidler og gødning og med fokus på arbejdsmiljøet. Fx. bruger vi ikke kemi til topskudsregulering og vore træer er gødet delvis med naturgødning (pilleret hønsemøg). Juletræerne er i år (2022) kun sprøjtet en enkelt gang, nemlig mod galmider med svovl, der er et naturligt middel, som også må bruges i økologisk produktion. 

Standarden er udarbejdet af en række europæiske detailkæder og fødevareproducenter. De store detailvarekæder i Europa stiller krav om dokumentation for produktionsforholdene for alle typer af varer, som de sælger – og dermed også for juletræerne. Global G.A.P anvendes i mere end 100 lande verden over. Læs mere om Global G.A.P. her:

http://www.globalgap.org/uk_en/

Fældede juletræer klar til salg på gårdspladsen

Fæld selv familiens juletræ i vor plantage tæt på gården. Du kan låne en sav hos os.

Besøg af TV2 Østjylland 21. december 2013

Den 21. december havde vi besøg af TV2 Østjylland, der gerne ville lave et indslag til Østjylland Rundt om juletræer. Resultatet ses her 8 minutter og 10 sekunder inde i udsendelsen:

 http://www.tv2oj.dk/nyheder/22-12-2013/1930/ostjylland-rundt?autoplay=1#player

 

TV2 Østjylland 19. december 2012

Vi har haft besøg af 2 journalistelever fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, der som et led i deres uddannelse producerer en udsendelse hver onsdag kl. 21.00 i TV2 Østjylland. I en temaudsendelse om julen ville de gerne have et indslag om vort juletræssalg.

Juletræer klar til eksport

Juletræer klar til eksport